Ogólnopolska sieć Restauracji serwujących dania kuchni tureckiej, zlokalizowanych
w największych Galeriach Handlowych w całej Polsce, w związku z dynamicznym rozwojem, poszukuje osób ambitnych, kreatywnych z pasją i zamiłowaniami kulinarnymi.
Klient jest dla nas najważniejszy i w trosce o Niego, codziennie oferujemy w naszych restauracjach najwyższej jakości potrawy.
Stanowisko: KIEROWNIK RESTAURACJI
Miejsce Pracy: TRÓJMIASTO
Zapewniamy mieszkanie pracownicze.
Oferujemy:
• Intensywny rozwój zawodowy w przyjaznej atmosferze,
• Troska i docenianie pracowników,
• Praca bez polityki i biurokracji,
• Pełny etat/umowa o pracę,
Wymagamy:
• Doświadczenie w zarządzaniu zespołem lub w prowadzeniu samodzielnych projektów (doświadczenie w zarządzaniu restauracją będzie dodatkowym atutem),
• Wykształcenie min. Licencjat,
• Doświadczenie w pracy z Klientem (najlepiej w branży gastronomicznej),
• Dobra organizacja pracy,
• Komunikatywna znajomość języka angielskiego,
• Umiejętność ustalania priorytetów oraz koncentracji na celach,
• Umiejętność myślenia w kategoriach rozwiązań oraz chęć stawiania czoła nowym wyzwaniom,
• Nastawienie na naukę oraz ciągły rozwój zawodowy i osobisty.
Twoje zadania:
• Samodzielne Zarządzanie Restauracją i odpowiedzialność za wyniki finansowe restauracji,
• Analiza kategorii kosztowych restauracji,
• Zapewnianie 100 % satysfakcji klientów restauracji, poprzez dostarczanie produktu i obsługi o najwyższej jakości, zgodnie z przyjętymi standardami,
• Budowanie zespołu – motywowanie i docenianie, tak by osiągnąć doskonałość operacyjną,
• Wprowadzanie zmian w restauracji .
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie aplikacji zawierającej CV ze zdjęciem, listu motywacyjnego na adres mailowy w temacie wiadomości wpisując ,,Miejscowość oraz stanowisko pracy”.
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami, a nadesłanych aplikacji nie zwracamy.
|